Bli lærling i sjømatindustrien!

Ønsker du å stå i jobb med lønn og samtidig ta fagbrev?

 

I Lofoten har vi ledige læreplasser innen fagene sjømatproduksjon og industriell matproduksjon.

Vi tilbyr læreplasser til både deg som har fullført videregående opplæring, og til deg som mangler kvalifiserende utdanning og ønsker et mer praktisk utdanningsløp.

 

…kan jeg bli lærling uten å ha fullført videregående utdanning?

 

Ja! Gjennom LOFOTMODELLEN kan vi tilby fagbrevutdanning uten at du må sitte på skolebenken og pugge teori. Vi tilpasser opplæringen til ditt behov, og baker teorien inn i den praktiske opplæringen mens du er i full jobb i lærlingsbedrift. Perfekt for deg som ønsker et karrierebytte uten å starte på nytt, eller som bare ikke trives så godt på skolebenken.

 

Lærling innen sjømatproduksjon

Som lærling innen sjømatproduksjon får du en spennende og fysisk aktiv jobb i en fiskeindustribedrift som for eksempel et fiskemottak eller en filetfabrikk. Her tar du imot og kontrollerer råvarer som skal bli til sjømat. Når råvarene er kontrollert, skal de bearbeides og lagres. Det betyr for eksempel at fisken skal sløyes før den pakkes og settes på kjøle- eller fryselager, klargjøres til salting eller tørking. Du opererer også ulike typer maskiner, verktøy. Å jobber med kvalitetskontroll og lagerstyring.

 

Høres dette spennende ut? Du kan lese mer og søke på:

Sjømatbedrift i Lofoten – Lærling